Samen met uw familie, vrienden of collega's fluisterstil varen in een comfortabele 10-persoonssloep door het Nationaal Park Weerribben-Wieden? Een hapje en een drankje erbij? Dát kan bij ‘Pico Bello Varen’!


Dankzij de fluisterstille elektromotor hoort u de vogels fluiten en ruikt u de frisse buitenlucht. De sloep is makkelijk bestuurbaar en te huur met- of zonder schipper. Vanaf steiger ‘De Kolk’ in Zwartsluis vaart u, zonder gebruik te hoeven maken van schutsluizen, binnen een paar minuten het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden binnen.

Naast de sloepverhuur heeft Pico Bello Varen ook een ruime keuze uit arrangementen met catering. Gezellig met vrienden, familie of collega’s varen en genieten van een ontbijt, lunch, high tea, borrel, tapas of sushi arrangement aan boord. De arrangementen hebben een tijdsduur van drie uur en een route door het Nationaal Park Weerribben-Wieden is inbegrepen. De hapjes en drankjes staan bij vertrek voor u klaar aan boord. Het enige wat u hoeft te doen is aan boord te stappen en weg te varen. Hoe makkelijk is dat?!

Bent u niet met een gezelschap maar enkel met uw partner, vriend of vriendin? Wellicht is dan één van de georganiseerde rondvaarten van Pico Bello Varen wel iets voor u! Naar het historische plaatsje Blokzijl bijvoorbeeld, iedereen is welkom! En nóg leuker: tijdens de rondvaarten van Pico Bello Varen zullen ook uw smaakpapillen verwend worden.

Meer informatie?

icon Algemene gegevens

Contact

iconSteiger ‘De Kolk’
8064 AB Zwartsluis

icon +31 (0)38 234 0700

icon info@picobellovaren.nl

icon https://www.picobellovaren.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 07:00-21:30
  • Woensdag 07:00-21:30
  • Donderdag 07:00-21:30
  • Vrijdag 07:00-21:30
  • Zaterdag 07:00-21:30
  • Zondag Gesloten