Lezing van kinderslaapcoach Suzanne Willekes

De avond wordt georganiseerd door Sluuspoort in samenwerking met Bibliotheek Zwartewaterland. De lezing begint om 20.00 uur, Sluuspoort is open vanaf 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt € 7,50, inclusief een kopje koffie/thee.

Soms gaat de nacht niet zo makkelijk; Kinderen vallen laat in slaap, worden ’s nachts wakker of kruipen bij pa en ma in bed. Het geeft stress in de nacht en vermoeidheid overdag. Susanne Willekes is voormalig slapeloze moeder, gecertificeerd kinderslaapcoach van Nederland en auteur van het boek Slaap!. Als eerste gecertificeerde Nederlandse Kinderslaapcoach heeft ze al ruim 500 families geholpen aan de verbetering van hun nachtrust, en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind.

Susanne Willekes vertelt: “Mijn missie, als de eerste gecertificeerde Nederlandse kinderslaapcoach, is om zoveel mogelijk ouders in heel Nederland en wereldwijd te coachen, en hen te voorzien van de nodige support om hun kind te leren slapen en door te laten slapen zonder dat ze hun kind eindeloos moeten laten huilen. Het is mijn doel om ouders de regie over hun eigen leven terug te geven, te zorgen dat hun kind(eren) en zijzelf eindelijk weer de nacht doorslapen, en dat alles zonder stress en schuldgevoel.”

Artikel aangepast op Maandag 7 oktober 2019.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?