Opgeven voor Whiskyproeverij

De deelnemers krijgen de gelegenheid om verschillende whisky’s te proeven. Zowel whisky als whiskey. De kenners weten het; bij de spelling zonder ‘e’ gaat het om Schotse whisky, bij die met ‘e’ om Ierse whiskey. Hoewel aan het proeven vanzelfsprekend veel aandacht wordt besteed, wordt er ook een uitgebreide uitleg gegeven over whisky en over de te proeven whisky’s in het bijzonder.

Voor deze avond geldt een maximum deelname van 30 personen (18+). De deelnameprijs is € 20,- per persoon, inclusief kopje koffie en te proeven whisky’s.

Opgave vooraf is noodzakelijk. Dit kan tot en met zaterdag 2 maart onder vermelding van naam, telefoonnummer en mailadres via T. 038-3866555 of via mail: schoonewelle@schoonewelle.nl

Artikel aangepast op Maandag 18 februari 2019.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?