Demonstratie bloemschikken door Albert Greveling

Vanuit meerdere uitgangspunten zal Greveling een bloemwerk maken, verschillende bloemstukken en boeketten samenstellen en tussendoor uitleg geven over de gebruikte materialen en de werkwijze. Op deze manier krijgen de bezoekers inzicht in hoe een en ander ook thuis te maken is en zien ze hoe Albert tot de fraaiste resultaten komt. In dit alles staat natuurlijk de winter- en vooral de kerstsfeer centraal.

Zoals gebruikelijk bij zijn demonstraties maken de bezoekers kans om aan het eind van de avond in het bezit te komen van een van zijn creaties. De gemaakte bloemstukken en/of kransen worden namelijk verloot.

Aanvang 19.30 uur; zaal open 19.00 uur.

Entreeprijs € 7,50. (incl. koffie/thee)

Artikel aangepast op Donderdag 6 december 2018.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?