Burgemeester zet alerte inwoner in de bloemetjes

Vivian bleek volger 15.000 te zijn van de facebook-pagina van Burgernet.

Met deze bloemrijke geste onderstreepten gemeente en politie hun waardering voor alle inwoners die zich op deze manier betrokken voelen bij het politiewerk. In Zwartewaterland volgt inmiddels ruim 15 procent van de inwoners Burgernet. Daarmee steekt deze gemeente ruim uit boven het landelijk gemiddelde.

Burgemeester Bilder onderstreepte het belang van Burgernet. “Bijvoorbeeld bij het melden van vermissingen. Meerdere keren is al gebleken hoe effectief Burgernet dan is. Het werkt echt. Burgernet levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in de regio."
Aanmelden voor de Facebook-pagina van Burgernet Oost-Nederland kan via: https://www.facebook.com/BurgernetOostNederland

Foto’s: Jan van Kleef

Artikel aangepast op Vrijdag 17 november 2017.

Aanmelden voor Burgernet Oost-Nederland?

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?