Laatste week TOP expositie Jan Wessels

Laatste week TOP expositie Jan Wessels

Het is deze week alweer de laatste week dat u de expositie van Jan Wessels kunt bezoeken in Museum Schoonewelle. We mochten de afgelopen weken veel extra bezoekers ontvangen, speciaal voor de expositie van Jan Wessels, aldus beheerder Eefje Bols. En de bezoekers zijn zeker niet teleurgesteld, veel lovende woorden voor de Wildlife expositie van 2016. De meet en greet op 8 november was een succes, de kaarten zijn zeer in trek en ook zijn er een aantal schilderijen verkocht, dus ook in dit opzicht is deze expositie een groot succes. Najaar 2017 wordt de volgende Wildlife expositie ingericht. Welke schilder dan naar Zwartsluis komt, wordt nog bepaald.

De expositie Natuur – Natuurlijk van Jan Wessels loopt nog t/m zaterdag 26 november. Museum SChoonewelle is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom, Handelskade 25, Zwartsluis, www.sluuspoort.nl en www.janwessels.nl.

Artikel aangepast op Maandag 21 november 2016.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?