Unieke voorstelling van Theater van de Droom in Sluuspoort

Dit theater is een initiatief van Jeroen en Laura Boerwinkel en staat in binnen- en buitenland bekend om de unieke manier waarop zij poppen-, masker- en figurentheater op het toneel brengen.

Jeroen en Laura Boerwinkel traden met veel succes op bij tal van internationale festivals en evenementen. Klaterend applaus viel hen ten deel op vele plaatsen in eigen land, maar ook in België, Denemarken, Taiwan, Engeland, Zwitserland en Tunesië. Jeroen en Laura zijn expert in het creëren van een unieke en betoverende sfeer. Hun vaardigheden als poppenspelers, figurenspelers en maskerspelers zijn ongeëvenaard. Laura en Jeroen’s liefde voor het theater is duidelijk te zien in hun werk en hun passie voor het creëren van een magische wereld voor hun publiek is aanstekelijkZe weten hoe ze een publiek van alle leeftijden moeten betoveren en hoe ze een unieke ervaring kunnen creëren voor elke toeschouwer. Vaak gaat dit vergezeld van fascinerende muziek die wordt gebruikt om de voorstelling tot leven te brengen

Met meer dan 35 jaar ervaring in het theatervak, brengt Jeroen een verfijnde vorm van poppen-, masker- en figurentheater, waarvan de opzet en ontwerp geheel uit eigen ideeën is ontstaan. Samen met zijn vrouw Laura, die al 15 jaar met hem op het podium staat, creëert hij een betoverende wereld waarin de fantasie van de toeschouwer de vrijheid krijgt om te interpreteren wat er wordt gepresenteerd. Het betekent je vooral een uurtje in een andere wereld wanen, een wereld waarin je kunt wegdromen.

De voorstelling in Sluuspoort maakt deel uit van een programma dat om 19.30 uur begint. Sluuspoort is open vanaf 19.00 uur. De entreeprijs is 8 euro, inclusief een consumptie.

Artikel aangepast op Vrijdag 19 april 2024.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?