Lekker warm aan de whisky(proeverij)

Op het programma staat het proeven van zes fantastische whisky’s met bijpassende hapjes om de smaakpapillen voor de decembermaand alvast op scherp te zetten. Deze whisky’s worden gepresenteerd door de Dokter zelf.

De avond begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. De kosten voor deelname bedragen €25,- per persoon.

Aanmelden kan bij Mitra de Dokter in de winkel (Schoolstraat), telefonisch via 038-386 84 10 of door een mail te sturen naar zwartsluis@mitra.nl

Let op: er kan een beperkt aantal mensen meedoen, dus geef je snel op!

Artikel aangepast op Dinsdag 1 november 2022.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?