Ruilmiddag

Dé kans om van overbodige spullen af te komen en met nieuwe, leuke spullen huiswaarts te keren: De ruilmiddag in Sluuspoort. Dinsdag 6 februari van 14:00 tot 16:00 uur. Hebt u thuis spullen staan waar u niets meer mee doet? Kom dan gezellig langs en ruil uw spullen! De ruilgoederen moeten wel in schone en goede staat zijn om te mogen ruilen. Niet geruild? Neemt u dan de goederen mee terug naar huis.

Artikel aangepast op Donderdag 23 januari 2020.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?