icon Bedrijven / organisaties

Algemene- en reserveringsvoorwaarden

  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w.
  • Alle prijzen zijn “vanaf”prijzen, afhankelijk van uw wensen kan het bedrag hoger zijn dan vermeld
  • Alle arrangementen voor particulieren moet contant worden voldaan
  • Onze arrangementen zijn uitsluitend te boeken op basis van beschikbaarheid
  • Dieetwensen s.v.p. tijdens de reservering doorgeven
  • Bent u in het bezit van een museum jaarkaart of vriendenkaart dan krijgt u € 1,00 korting per persoon bij een “Museum Schoonewelle” arrangement
  • Tot 4 dagen voor geplande datum gratis annuleren, daarna worden de gemaakte kosten in rekening gebracht
  • Deelname aan de activiteiten / arrangementen gebeurd geheel op eigen risico en de Sluuspoort of de personen die de Sluuspoort vertegenwoordigen zijn niet aansprakelijk voor diefstal of kapot gaan van dingen. Het deelnemersrisico ligt bij uw zelf.

Bovenstaande reserveringsvoorwaarden hebben betrekking op al onze arrangementen.

Disclaimer

Alle rechten met betrekking tot de arrangementen berusten bij de Sluuspoort. De inhoud van deze arrangementen is met grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie op deze website onjuistheden bevat of verouderd is. Sluuspoort is niet aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op onze website aangeboden informatie. Heeft u vragen over de informatie of wilt u uitleg neemt u dan contact met ons op.

Bekijk de arrangementen

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?