Sporen naar de horizon met Bastiaan Brink

Hoe het lot het leven van een mens (positief) kan veranderen. Musicus Bastiaan Brink weet er alles van. En weet er in zijn voordracht 'Sporen naar de horizon' boeiend over te vertellen. Een avond vol verrassingen. Jij bent welkom om erbij te zijn op woensdag 26 oktober. Bastiaan is deze avond de gast van Museum Schoonewelle en SAKZ. Belangstellenden zijn vanaf 19:30 uur welkom in Sluuspoort, het programma begint om 20:00 uur. De entree bedraagt € 9,00 (incl. kopje koffie of thee).

Wat Bastiaan Brink voorheen deed met noten, doet hij nu met woorden. Hoe werd zijn carrière als concertpianist lamgelegd door de zogenaamde 'muzikantenvloek'? En hoe hervond hij de zin en de schoonheid van het leven tijdens een reis langs de meest afgelegen en wonderlijke plekken op aarde...?

Hij vertelt erover tijdens zijn voordracht 'Sporen naar de horizon', gebaseerd op het gelijknamige boek. Een hoopgevend verhaal over hoe een mens tegenslag kan overwinnen door een nieuwe wending te geven aan zijn leven.

Naast zijn achtergrond als musicus en schrijver vertelt hij ook nog iets over zijn werkzaamheden als biograaf en olijfolieproducent.

Zie voor meer informatie www.bastiaanbrink.com

Artikel aangepast op Dinsdag 30 augustus 2022.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?