Wil je jouw partner verrassen met een mooie bos bloemen of zoek je een stijlvol boeket voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of begrafenis? In Zwartsluis vind je twee bloemisten met een groot aanbod aan kleurrijke bloemen: Ruach Bloemen & Lifestyle en Millefleurs Bloemenhuis. We lichten beide speciaalzaken voor je uit!


1. Ruach Bloemen & Lifestyle

Ruach Bloemen & Lifestyle is gevestigd in een stijlvol pand aan de Molenstraat in het Sluziger centrum. De bloemenzaak koopt iedere dag verse bloemen in bij kwekers in de regio. Daardoor weet je zeker dat de kwaliteit niets te wensen overlaat.

Voor iedere gelegenheid biedt de bloemist een passende bos bloemen, of dat nu een verjaardag, bruiloft of begrafenis is. Verder is het mogelijk om speciale bloemabonnementen af te sluiten. Naast prachtige boeketten vind je bij Ruach Bloemen & Lifestyle ook bijzondere cadeautjes, lifestyleproducten en meubels.

Hier vind je de contactgegevens en openingstijden van Ruach Bloemen & Lifestyle in Zwartsluis!

2. Millefleurs Bloemenhuis

Millefleurs Bloemenhuis bestaat uit een creatief team van bloemisten, dat onder meer mooie verse boeketten, rouwbloemwerk en bruidsboeketten kundig samenstelt. De medewerkers hebben veel ervaring in het maken van bruidsboeketten, corsages en autoversieringen. Ook in moeilijke tijden staat het bloemenhuis klaar voor zijn klanten. In een persoonlijk gesprek bespreken zij alle mogelijkheden op het gebied van rouwbloemstukken of -arrangementen.

De bloemist aan de Stationsweg in Zwartsluis koopt meerdere malen per week verse bloemen, planten en woondecoratie in. Daardoor is een hoge kwaliteit gegarandeerd. Weinig tijd en op zoek naar een prachtige bos? Millefleurs heeft uiteenlopende soorten boeketten klaarstaan, die je direct kunt meenemen. De medewerkers stellen desgewenst ook een sierlijke bos bloemen geheel naar wens voor je samen. Wil je het liever thuis bezorgd hebben? De Fleurop-bloemist regelt het voor je!

Hier vind je de contactgegevens en openingstijden van Millefleurs Bloemenhuis in Zwartsluis!

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?