iconBedrijven / organisaties

Workshop Fotografie op het water

Heeft u zich altijd al geïnteresseerd in de kunst van fotografie? Dan is deze workshop heel geschikt voor u. De waterwegen van het Nationaal Park Weerribben-Wieden biedt u magnifieke plekjes waar u fantastische foto’s kunt maken. Fotografe Renate de Vries voorziet u van de nodige tips en trucs en na afloop gaat u gezamenlijk de foto’s bespreken.

Middels een kleine theoretische uitleg maar vooral door veel praktijk zult u leren om de kwaliteit van uw foto’s te verbeteren. Indien u wenst kan de fotograaf foto’s van de groep tijdens de workshop bespreken.

U start met een kop koffie bij Sluuspoort, daarna gaat u aan boord van een sloep voor een vaartocht in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Na afloop drinkt u bij Sluuspoort nog een glaasje wijn of fris.

Inlichtingen: 038-3866555 of reserveringen@sluuspoort.nl

Op ons arrangement zijn de volgende algemene- en reserveringsvoorwaarden van toepassing.

iconHerleef de geschiedenis

De geschiedenis van ons pittoreske dorp brengt ons terug naar eind 14de eeuw. Toen was in een rechterlijk stuk sprake van een stuk land, gelegen bij “der Swarten Sluys”.

Hoe Zwartsluis zich in ruim zes eeuwen van enkel een strategische locatie tot begeerd watersportdorp ontpopte? Dat smeuïge verhaal laten we graag over aan onze enthousiaste mensen van Historische vereniging.

Ervaar het

iconOver Zwartsluis

Nostalgie aan het Zwartewater. Sinds jaar en dag is Zwartsluis onlosmakelijk verbonden met het water. We staan niet voor niets bekend om onze schitterende jacht- & scheepswerven en de omliggende natuurparken.

Maar dat is lang niet alles, Zwartsluis biedt meer. Wat te denken van een rustieke woonomgeving, een historische dorpskern, gezellige horeca en actieve sportverenigingen. Voor ieder wat wils!

Wat wil jij doen?