icon Agenda

DigiLoket in Bibliotheek Zwartsluis

  • Iedere donderdag
  • Sluuspoort

Heb je een digitale vraag? Kom dan naar de Bibliotheek Zwartsluis. Wij helpen je graag verder. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid met vragen over het online contact met de overheid en bij het DigiLoket met vragen over het gebruik van je eigen computer, laptop, smartphone of e-reader. Beide op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip in je eigen Bibliotheek. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, loop op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur gewoon even bij ons binnen.

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Voor de meesten is het heel vanzelfsprekend en makkelijk om in mee te gaan. Maar voor veel mensen is het juist heel lastig. Geldt dat ook voor jou? Kom dan naar de Bibliotheek Zwartsluis, want wij vinden het heel belangrijk dat iedereen mee kan (blijven) doen in onze digitale samenleving.

Hoe vraag je een DigiD aan? Hoe werkt de CoronaCheck of Donorregistratie? Hoe schrijf je je in op de website van de woningcorporatie? Hoe maak je een mailadres aan? Hoe verstuur je een WhatsApp? Hoe zet je een e-book op de e-reader? Hoe vul je digitaal een formulier in? Met deze en andere digitale vragen helpen onze vrijwilligers van het DigiLoket | Informatiepunt Digitale Overheid je graag en met respect voor je privacy verder.

Meer informatie?

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 20 jan
DigiLoket in Bibliotheek Zwartsluis

DigiLoket in Bibliotheek Zwartsluis

Iedere donderdag Sluuspoort
vanaf 9 apr
Expositie 'Geboren om te vliegen'

Expositie 'Geboren om te vliegen'

9 april t/m 3 september 2022 Museum Schoonewelle
vanaf 26 mei
Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis

Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis

Do. 26 t/m za. 28 mei 2022 Kades Zwartsluis
Bekijk alle activiteiten