icon Agenda

Uniek: rondleiding in gemaal Zedemuden

  • Woensdag 20 en 27 oktober 2021
  • Sluuspoort/Gemaal Zedemuden

Sluuspoort en Gemaal Zedemuden hebben de handen ineen geslagen. Zij bieden belangstellenden op woensdag 20 en woensdag 27 oktober de kans een unieke rondleiding door gemaal Zedemuden mee te maken. Deze bijzondere activiteit is een aanvulling op de interessante ‘4 sluizenroute’ die Sluuspoort sinds afgelopen zomer op de agenda heeft staan.

De rondleidingen vinden beide woensdagen plaats van 10:00 tot 10:30 uur, 10:45 tot 11:15 uur en 11:30 tot 12:00 uur. Belangstellenden dienen vooraf te reserveren bij Sluuspoort. Voorafgaand aan het bezoek aan gemaal Zedemuden kan het deelnamebewijs voor de rondleiding dan worden afgehaald bij Sluuspoort. 

De deelnamekosten zijn vijf euro per persoon. Bij dit bedrag is niet alleen de rondleiding door gemaal Zedemuden inbegrepen, maar ook (vrijblijvende) deelname aan de ‘4 sluizen-route’. Ook deze leuke (wandel)route kent beide ochtenden een extra invulling, omdat op elke sluis een gids aanwezig is om informatie te geven over de betreffende sluis.

De organisatie attendeert belangstellenden erop dat de rondleiding minder geschikt is voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.

Reserveren voor de rondleidingen is mogelijk bij de balie van Sluuspoort, telefonisch via 038-3866555 of via mail: info@sluuspoort.nl
Vermeld bij opgave de datum en het tijdstip waarop u wilt deelnemen.

Meer informatie?

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 1 jul
4 Sluizen-wandelroute

4 Sluizen-wandelroute

Dagelijks Sluuspoort
vanaf 16 okt
Expositie Wildlife in Museum Schoonewelle

Expositie Wildlife in Museum Schoonewelle

16 oktober - 15 januari Museum Schoonewelle
vanaf 20 okt
Uniek:  rondleiding in gemaal Zedemuden

Uniek: rondleiding in gemaal Zedemuden

Woensdag 20 en 27 oktober 2021 Sluuspoort/Gemaal Zedemuden
Bekijk alle activiteiten