icon Agenda

Sporen naar de horizon met Bastiaan Brink

  • Woensdag 24 november 2021
  • Sluuspoort

Hoe het lot het leven van een mens (positief) kan veranderen. Musicus Bastiaan Brink weet er alles van. En weet er in zijn voordracht 'Sporen naar de horizon' boeiend over te vertellen. Een avond vol verrassingen. Jij bent welkom om erbij te zijn op woensdag 24 november. Bastiaan is deze avond de gast van Museum Schoonewelle en SAKZ. Belangstellenden zijn vanaf 19:30 uur welkom in Sluuspoort, het programma begint om 20:00 uur. De entree bedraagt €9,00 (incl. kopje koffie of thee).

Wat Bastiaan Brink voorheen deed met noten, doet hij nu met woorden. Hoe werd zijn carrière als concertpianist lamgelegd door de zogenaamde 'muzikantenvloek'? En hoe hervond hij de zin en de schoonheid van het leven tijdens een reis langs de meest afgelegen en wonderlijke plekken op aarde...?

Hij vertelt erover tijdens zijn voordracht 'Sporen naar de horizon', gebaseerd op het gelijknamige boek. Een hoopgevend verhaal over hoe een mens tegenslag kan overwinnen door een nieuwe wending te geven aan zijn leven.

Naast zijn achtergrond als musicus en schrijver vertelt hij ook nog iets over zijn werkzaamheden als biograaf en olijfolieproducent.

Zie voor meer informatie www.bastiaanbrink.com.


Meer informatie?

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 1 jul
4 Sluizen-wandelroute

4 Sluizen-wandelroute

Dagelijks Sluuspoort
vanaf 16 okt
Expositie Wildlife in Museum Schoonewelle

Expositie Wildlife in Museum Schoonewelle

16 oktober - 15 januari Museum Schoonewelle
vanaf 20 okt
Uniek:  rondleiding in gemaal Zedemuden

Uniek: rondleiding in gemaal Zedemuden

Woensdag 20 en 27 oktober 2021 Sluuspoort/Gemaal Zedemuden
Bekijk alle activiteiten