3e WaterMuzeFestival

icon Agenda

3e WaterMuzeFestival

  • zaterdag 6 juli 2019
  • In en rondom Botterhuus

'Het festival voor het hele gezin’
WaterMuze Festival is op 6 juli toe aan de derde editie. Het evenement in Zwartsluis afficheert zich als het ‘festival voor het hele gezin’. Naast muziek en theater is er ook ruimte voor een uitgebreid kinderprogramma. De verwachting is dat het festival dit jaar uitverkocht raakt. Dat zou een logisch vervolg zijn op de succesvolle editie van 2018.

Aanstormende bands als Son Mieux en Town of Saints zijn dit jaar de hoofdacts van WaterMuze Festival. Naast een groot aantal veelbelovende bands en singer-songwriters geeft de organisatie ook talent uit de regio een kans. Bovendien kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan theatervoorstellingen.

Die vinden plaats met het Botterhuus en de turfeilandjes in de haven van Zwartsluis als decor. Op de plek waar ooit turf op schepen naar het westen werd overgeladen, zijn nu optredens. Die karakteristieke locatie geeft WaterMuzeFestival een extra dimensie. Ook op het water zijn optredens. Bovendien volgen kinderen daar zeillessen of vermaken ze zich met andere activiteiten. Onderwijsorganisatie Accrete begeleidt ook aan de wal het kinderprogramma.

Ouders genieten ondertussen van muziek en theater of van het gevarieerde horeca-aanbod. Lokale bedrijven als ’t Kraantje, De Groentemannen en Elly’s Beach & Bistro zijn aanwezig, net als een cocktailbar en andere foodtrucks. WaterMuzeFestival is bovendien mogelijk door de steun van het plaatselijke bedrijfsleven en andere sponsoren.

Kijk voor alle informatie en het volledige programma van WaterMuzeFestival 2019 op www.watermuzefestival.nl

Meer informatie?

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 6 apr
Expositie Van Akker tot Bakker

Expositie Van Akker tot Bakker

t/m 31 januari 2021 Sluuspoort
vanaf 30 mei
Zwartsluis onder Zeil 2019

Zwartsluis onder Zeil 2019

Hemelvaartsweekend 30/5-2/6 Centrum
6 jul
3e WaterMuzeFestival

3e WaterMuzeFestival

zaterdag 6 juli 2019 In en rondom Botterhuus
Bekijk alle activiteiten