icon Agenda

Expositie amateurkunstenaars 'van Traan tot Oceaan'

  • zaterdag 18 november 2017
  • Museum Schoonewelle

Museum Schoonewelle zoekt amateurkunstenaars

Nieuw in het expositieprogramma van Museum Schoonewelle van dit jaar is een groepstentoonstelling van 18 november 2017 - 27 januari 2018 voor amateurkunstenaars uit Zwartsluis en omgeving. Museum Schoonewelle nodigt u van harte uit om mee te doen. Bent u een actief schilder, tekenaar of fotograaf, maakt u beelden, bent u bezig met moderne media, literatuur of poëzie of met andere kunstvormen, meld u zich dan aan. Ook theater- en muziekuitvoeringen passen in het programma.

Het thema voor 2017 is 'van Traan tot Oceaan'. Dit thema is heel breed. Het kan van een druppel water uitgroeien tot een enorme oceaan. De expositie loopt van 11 november tot en met 9 december 2017, sluit aan bij de Kunstweek 2017 en wordt gehouden in de expositiezaal, 2e verdieping Tagrijn, Handelskade 25, Zwartsluis.

Deelnemers mogen maximaal twee werken inleveren. Misschien wordt het meer, maar dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Wilt u als amateurkunstenaar deelnemen aan deze tentoonstelling, vraag dan het inschrijfformulier aan. Het ingevulde formulier en de digitale foto’s van uw werk kunt u vervolgens mailen aan schoonewelle@schoonewelle.nl. Uit de aangeboden werken wordt een selectie gemaakt door een selectiecommissie. Op het inschrijfformulier vindt u de overige voorwaarden. De geëxposeerde werken mogen ook verkocht worden.

Als er voldoende animo is vanuit de amateurkunstenaars willen we hun ieder jaar de mogelijkheid bieden om te exposeren. Dit is een mooie gelegenheid hun werk te laten zien aan een groter publiek. In overleg met de kunstenaars kiezen we ieder jaar een nieuw thema.

Tijdens deze tentoonstelling worden met kunstenaars uit de regio workshops en trainingen georganiseerd. Met de tips van de kunstenaars kunt u als amateurkunstenaar uw voordeel doen.

Ook zin om mee te doen? Geef u op via schoonewelle@schoonewelle.nl. Meer informatie: www.sluuspoort.nl.

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 1 nov
Opwarmen voor Winterfair 2017 kan beginnen

Opwarmen voor Winterfair 2017 kan beginnen

woensdag 1-11-2017 Sluuspoort
vanaf 18 nov
Expositie amateurkunstenaars 'van Traan tot Oceaan'

Expositie amateurkunstenaars 'van Traan tot Oceaan'

zaterdag 18 november 2017 Museum Schoonewelle
25 nov
Intocht sinterklaas

Intocht sinterklaas

zaterdag 25-11-2017 Zwartsluis
Bekijk alle activiteiten